Om Grillhyttesenteret

Vi er et firma som leverer flere typer små og mellomstore tilleggs bygg, som bl.a. annekser, grillhytter, paviljonger og saunaer. Vi har også et stort utvalg av badestamper, lekehytter, sandkasser, hundehus i tillegg til dekorative løsninger for lagring av både ved og søppelspann. Vi leverer også en mengde tilbehør til våre produkter.

Vi ønsker å være konkurranse dyktige både på pris og kvalitet i alle ledd, derfor er våre hytter, saunaer og annekser et rimelig og godt alternativ til f. eks. å utvide overnattingskapasiteten på.

Vi er opptatt av å levere produkter fra leverandører som setter høye krav til kvalitet og brukervennlighet til en konkurransedyktig pris. Dette kommer våre kunder direkte til gode, og vi ser derfor alltid etter produkter og leverandører som tilfredsstiller disse kravene. Våre produkter skal være med på å skape kos og hjemme-hygge uansett årstid.

Det betyr mye for oss at våre kunder skal føle seg ivaretatt, oppfølging før, under og etter et salg skal være med på å bidra til det. Vår oppfatning er at fornøyde kunder er noe man må gjøre seg fortjent til. At dere som kunder skal føle dere ivaretatt vil være den viktigste målsettingen for oss, og dere skal være sikre på at vi vil gjør det vi kan for å oppnå det.