Viser alle 3 resultater

Moderne hytter

Grillhyttesenteret har et flott utvalg moderne tidløse hytter med forskjellig design. Med store muligheter for å tilpasse ønsket hytte til ønsket bruk, er vi den perfekte leverandøren.
Vi er opptatt av å levere produkter fra leverandører som setter høye krav til kvalitet og brukervennlighet til en konkurransedyktig pris. Kontakt oss for mer info!

Hytte Hemsedal

En moderne og tidløs anneks / hytte,  med store vindusflater som slipper naturen inn i stuen.

Hytten leveres i størrelser fra 40 m2 med 1 soverom og opp til 50 m2 med 1 eller 2 soverom som standard. Kan bygges større og med andre mål på forespørsel. Hytten kan leveres nøkkelferdig.

Mer om Hemsedal

Hytte Geilo

Geilo er en moderne tidløs hytte med integrert terrasse på 7,5 m2. Hytten Geilo leveres i størrelser fra 30 m2 med 1 soverom og opp til 50 m2 med 1 eller 2 soverom som standard.

an bygges større og med andre mål på forespørsel. Hytten kan leveres nøkkelferdig.

Mer om Geilo

Hytte Sirdal

Dette er vår nye tidløse hytte som ble lansert høsten 2018 med integrert terrasse på 5 m2. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om denne type hytte.

Her kan en også bruke hytta som campinghytte. Vi gjør tilpasningene slik du ønsker.

Mer om Sirdal

Ta kontakt for ytterlige spørsmål

Vi har kunder fra Kristiansand i sør, til Alta i nord og har ikke problemer med å sende i hele landet. Vår oppfatning er at fornøyde kunder er noe man må gjøre seg fortjent til. At dere som kunder skal føle dere ivaretatt vil være den viktigste målsettingen for oss, og dere skal være sikre på at vi vil gjør det vi kan for å oppnå det.

Ta kontakt